Schooltijden & Opvang

Schooltijden

De school begint ‘s ochtends om half negen. Om tien voor half negen gaan de deuren open en mogen de kinderen naar de klassen. De middagpauze duurt van twaalf uur tot één uur en ook nu gaat de deur tien minuten eerder open zodat de kinderen naar de klassen kunnen.

De schooltijden voor de groepen 1 tot en met 8 zijn als volgt:

Maandag:
8.30-12.00 en 13.00-15.00

Dinsdag:
8.30-12.00 en 13.00-15.00

Woensdag:
8.30-12.00

Donderdag:
8.30-12.00 en 13.00-15.00

Vrijdag:
8.30-12.00 en 13.00-15.00

Let op: de groepen 1 zijn op vrijdagmiddag vrij.

tijd-schooltijd-730x1024 klok

Opvang

Tussenschoolse opvang (TSO):

Om uw kind te laten overblijven op school dient u zich te registreren bij het online programma TSO-ASSISTENT. Via deze link (www.tso-assistent.net) komt u bij de homepage van TSO-assistent en kunt u zich registreren. Via deze link kunt u lezen hoe u dit moet doen. Na registratie kunt u uw kind 24/7 aan-/en afmelden. Per keer wordt 1,75 euro in rekening gebracht.

De begeleiding van de overblijf is in handen van een groep vrijwilligers die hiervoor een vrijwilligersvergoeding krijgen. Ook zijn er twee professionele pedagogische medewerkers van ‘De Drie Ballonnen’ die meewerken tijdens de overblijf.

Tijdens de overblijf eten de kinderen in de klas, waarna ze daarna naar buiten gaan spelen. Ook is er, als ze hierin geïnteresseerd zijn, mogelijk om te knutselen of te tekenen in de aula. De overige kinderen spelen op het schoolplein of in het park. Allemaal onder begeleiding van de vrijwilligers en de pedagogisch medewerkers. Meer informatie vindt u in het document: basisregels voor het overblijven op de prinses margrietschool.


Buitenschoolse opvang (BSO):

Als school hebben wij contact met de buitenschoolse opvang. Wij werken samen met Het Lijsternest van Kern kinderopvang en De Drieballonnen. De Drieballonnen hebben een opvang bij ons in de school. In de bijlage kunt u meer lezen over De Drieballonnen. U kunt de bijlage openen door hier te drukken.

Op de website van Het Lijsternest en De Drieballonnen kunt u meer informatie over de opvang vinden.
www.drieballonnen.nl en www.kern-zoetermeer.nl/kinderdagverblijf

Kinderen spelen met bal buiten sport
X