De drakenbootrace……..Groep 7 en 8 Koningsspelen

Beleefmuseum door groep 7 en 8
23 april 2021
Meten is weten
17 mei 2021

Wat een leuke Koningsspelen hadden we vandaag. Allerlei sportieve activiteiten in de gymzaal, op het plein, en op de grasveldjes rond de school. Iedereen was lekker actief bezig. In de middag gingen groep 7 en 8 naar het Noord Aa, naar de Dutch Dragons. Hier gingen de groepen verdeeld over 4 boten roeien. Met wat uitleg over de te gebruiken termen in de boot en over de trommel, voeren de boten 1 voor 1 uit.

De kinderen oefenden in starten en tempo maken en moesten roeien met de spanen diep in het water, en dan ook nog eens allemaal tegelijk. Dat viel niet mee, maar ze konden het, die kanjers!!
Het weer werkte ook reuze mee☀️ Het was echt supergaaf!!

 

Comments are closed.

X