Beste Curlingtoernooi Ooit groep 7/5 Glij je Blij

Buytenleyn 10
8 februari 2019
Tafeltennisclinic in groep 5
12 februari 2019

Op zondag 10 februari heeft de Prinses Margrietschool meegedaan aan het curling toernooi. Er waren 2 teams opgegeven: de coole kikkers (Nora, Wytske en Quincy uit groep 8) en team Glij je Blij (Silke, Sem en Rens uit groep 7 en 5). Bij team Glij je Blij hadden we 1 iemand te weinig en konden we gelukkig Rens uit groep 5 erbij vragen.

De 1e wedstrijd hebben we gewonnen van groep 8 met 2 punten. De 2e  wedstijd met 1 punt. Met de tussenstand stonden we eerste!

We gingen weer door en hadden we 3 punten gescoord bij wedstrijd 3.

En de vierde hadden we helaas verloren. Maar gelukkig stonden we nog 1e

Toen kwamen de finales en dat waren de spannendste wedstrijden, en…eerst dachten we te verliezen maar toen kwam de winnende steen/kegel van Rens en hadden we gewonnen! Groep 8 mocht ook de finale spelen en die is 5e geworden.

Geschreven door: Rens (groep 5) en Silke (groep 7).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X