Groepsagenda groep 6 S

Er zijn geen actuele agendapunten.

Groep 6

Op deze pagina kunt u de belevenissen volgen van groep 6 van de Prinses Margrietschool uit Zoetermeer tijdens het schooljaar.

Jarige juffen in groep 6

zaterdag 27 mei 2017
Jarige juffen in groep 6

Woensdag 17 mei vierden juf Amy en juf Maaike hun verjaardag in groep 6. We begonnen de dag gezellig in de kring waarbij we veel lieve en lekkere cadeautjes heb en gekregen. Wat ontzettend lief!
Daarna hebben we leuke kringspelletjes gedaan en toen begon de quiz. In 3 groepen hebben de kinderen algemene vragen beantwoord en daarbij punten verdiend. Iedereen mocht een prijsje uitzoeken. Juf Amy had lekkere cakejes gebakken, dus die hebben we leuk versierd en opgegeten.
Na het eten en drinken zijn we gezellig samen met groep 5 naar de natuurspeeltuin achterin het park gelopen en daar hebben de kinderen een uurtje gespeeld.
Het was prachtig weer en we hebben een heel gezellige dag gehad!

Groep 6 naar het Archeon

zaterdag 27 mei 2017
Groep 6 naar het Archeon
Hallo ALLEMAAL!
Dinsdag 28 maart zijn we met groep 6 naar het Archeon geweest. het was daar heel erg leuk! We zijn in twee groepen verdeeld en zijn toen in de Middeleeuwse en Romeinse tijd geweest.
In de Middeleeuwse tijd hebben de kinderen een kijkje mogen nemen in de huizen en werkplaatsen van de bewoners. Ook mochten de kinderen de wapens zien en hebben ze met zwaarden "gevochten!" Wat was dat stoer!
De groep van juf Amy heeft ook nog armbandjes gemaakt van een bepaalde plant.
 
In de Romeinse tijd zijn we in een tempel geweest en in een badhuis waar de kinderen elkaars arm mochten scrubben en masseren.
Het was prachtig weer en we hebben veel geleerd en een heel leuke dag gehad met elkaar, de juffen en de papa's en mama's die mee waren.